Välkommen till kundservice

På de här sidorna hittar du de flesta svaren på dina frågor. Skulle du ändå sakna något är du alltid välkommen att kontakta oss här.


Logga in på ditt DN-Konto

Logga in så kan du snabbt och enkelt:

  • Se över dina prenumerationer
  • Ändra din adress
  • Ändra dina uppgifter
  • Ladda ner DN som PDF

Inloggning krävsE-böcker

Så här lätt får du åtta e-böcker gratis i sommar

Den här sommaren bjuder DN Kultur på åtta olika, aktuella e-böcker alldeles gratis för dig som är prenumerant. DN:s biträdande kulturchef Åsa Beckman har tillsammans med Boklördags speciella boktipsare Lotta Olsson valt ut böcker som passar långa, lata dagar. I Boksommar, varje lördag, presenteras en av e-böckerna som samtidigt öppnas för fri nedladdning för dig som är DN-prenumerant. Sommarens bästa sidor är gratis.

Läs med oss!

Läs DN var, när och hur du vill

Ladda ner vår app!

Med vår app får du snabb tillgång till de senaste nyheterna och nyhetsklippen från DN.se direkt i din mobil och surfplatta. Dessutom kan du läsa tidningen i sin helhet varje morgon. Om du undrar över något kan du snabbt och smidigt kontakta kundservice direkt i appen. Du hittar appen i App Store och i Google Play.

Läs mer

Ladda ner DN som PDF

Ett smidigt sätt att läsa DN

PDF-tidningen är tidningen i sin helhet, men i digital form och dessutom i ett format som du kan läsa oavsett dator och webbläsare. I PDF-läsaren kan du enkelt göra texten större och det går också bra att skriva ut sidorna. Ett smart alternativ för dig som ofta är på resande fot.

Läs mer

Bli prenumerant


Aktivera ditt digitala konto


DN-Kortet