Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Korsord Hur skriver jag ut ett korsord?

Hur skriver jag ut ett korsord?

Du kan skriva ut korsord på två olika sätt:

1) På sidan dn.se/korsord går du in på det kryss du önskar skriva ut. Det finns en röd utskriftsknapp uppe till höger om korsordet – klicka på den för att skriva ut.

2) Om du föredrar att använda e-DN går du till dn.se/dagenstidning, väljer valfri dag och bläddrar dig fram till kultursidorna och korsorden. Klicka sedan på "prickarna" längre ner för att öppna menyn där du kan välja "Skriv ut sida".

Tänk på att du behöver en prenumeration som ger åtkomst till korsord och e-DN. (Pappersprenumeration eller DN Digital. Har du Digital Bas kan du enkelt uppgradera din prenumeration här).

Fler artiklar inom Korsord

Var hittar jag äldre korsord? Kan jag ta en paus när jag löser korsord? Ifyllda bokstäver försvinner ibland Hur zoomar jag när jag löser korsord? Hur skriver jag ut ett korsord? Hur rättar jag min korsordslösning? Hur fungerar DN:s digitala korsord? Har alla prenumeranter tillgång till digitala korsord? Är de digitala korsorden samma som i tidningen? Varför finns inte alla korsord från papperstidningen även i digitalt format? Vad hände med korsordsvinsterna? Vad hände med Ord på ord? Varför kommer jag inte in på korsordssidan? Kan jag använda ett externt tangentbord till min surfplatta/padda? Kan en familjemedlem och jag lösa ett digitalt korsord samtidigt på varsin enhet? Hur konstrueras korsorden i DN? Tillbaka till frågor och svar