Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Korsord Hur skriver jag ut ett korsord?

Hur skriver jag ut ett korsord?

Du kan skriva ut korsord på två olika sätt:

1) På sidan dn.se/korsord går du in på det kryss du önskar skriva ut. Det finns en röd utskriftsknapp uppe till höger om korsordet – klicka på den för att skriva ut.

2) Om du föredrar att använda e-DN går du till dn.se/dagenstidning, väljer valfri dag och bläddrar dig fram till kultursidorna och korsorden. Klicka sedan på "prickarna" längre ner för att öppna menyn där du kan välja "Skriv ut sida".

Tänk på att du behöver en prenumeration som ger åtkomst till korsord och e-DN. (Pappersprenumeration eller DN Digital. Har du Digital Bas kan du enkelt uppgradera din prenumeration här).

Fler artiklar inom Korsord

Kan jag ta en paus när jag löser korsord? Ifyllda bokstäver försvinner ibland Var hittar jag äldre korsord? Hur konstrueras korsorden i DN? Vad hände med Ord på ord? Är de digitala korsorden samma som i tidningen? Hur zoomar jag när jag löser korsord? Kan jag använda ett externt tangentbord till min surfplatta/padda? Hur skriver jag ut ett korsord? Hur rättar jag min korsordslösning? Vad hände med korsordsvinsterna? Har alla prenumeranter tillgång till digitala korsord? Varför kommer jag inte in på korsordssidan? Varför finns inte alla korsord från papperstidningen även i digitalt format? Kan en familjemedlem och jag lösa ett digitalt korsord samtidigt på varsin enhet? Hur fungerar DN:s digitala korsord? Tillbaka till frågor och svar