Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Korsord Hur zoomar jag när jag löser korsord?

Hur zoomar jag när jag löser korsord?

Löser du dina korsord på dator så kan du använda musens scrollfunktion för att zooma. Har du en laptop med “touch-yta” har du möjlighet att använda ytans knipfunktion för att zooma.

Du kan även använda zooma in-knappen för att få upp större korsordsrutor. Använder du en dator ligger knapparna under korsordet, medan knapparna i mobillösningen ligger över korsordet.

Fler artiklar inom Korsord

Kan jag ta en paus när jag löser korsord? Ifyllda bokstäver försvinner ibland Var hittar jag äldre korsord? Hur konstrueras korsorden i DN? Vad hände med Ord på ord? Är de digitala korsorden samma som i tidningen? Hur zoomar jag när jag löser korsord? Kan jag använda ett externt tangentbord till min surfplatta/padda? Hur skriver jag ut ett korsord? Hur rättar jag min korsordslösning? Vad hände med korsordsvinsterna? Har alla prenumeranter tillgång till digitala korsord? Varför kommer jag inte in på korsordssidan? Varför finns inte alla korsord från papperstidningen även i digitalt format? Kan en familjemedlem och jag lösa ett digitalt korsord samtidigt på varsin enhet? Hur fungerar DN:s digitala korsord? Tillbaka till frågor och svar