Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Korsord Kan jag ta en paus när jag löser korsord? Ifyllda bokstäver försvinner ibland

Kan jag ta en paus när jag löser korsord? Ifyllda bokstäver försvinner ibland


Ja – när du matar in bokstäver i korsordet sparas nämligen uppgifterna i webbläsarens “kakor” (cookies). Så länge du inte rensar kakor kan du därför pausa och fortsätta när du vill.
 

Fortfarande problem med att ifyllda kryss försvinner?

Om du har problem med att kryssen du fyllt i inte sparas kan det bero på att minnet blivit fullt. I vår uppdatering av DN korsord (i juli månad) har vi ändrat så att det ska rymmas fler kryss i minnet innan det blir fullt. Men om du redan har löst många kryss så behöver du rensa minnet för att det ska börja fungera igen.

Beroende på om du löser korsordet via vår DN-app eller webbläsaren (dn.se/korsord ) finns det olika sätt att gå vidare.

Om du löser korsordet via den "röda" DN-appen prova gärna besöka Korsord i en webbläsare: dn.se/korsord för att se om problemet även finns där, om ja, då kan du prova följande:

Hämta sidan igen.
Längst upp på sidan finns en symbol som ser ut som en rund pil. Rensa minnet I Safari, Chrome och andra webbläsare kan man även göra en mer kraftfull rensning av minnet. Du kan välja i inställningarna för hur lång period du vill rensa, samt även om du endast vill rensa historiken på dn.se

På dator
Gå in i webbläsarens inställningar ( i t ex Chrome finns det tre små prickar högst upp till vänster), välj "Avancerat" och därefter "ta bort webbplatsdata" eller "rensa webbinformation".

På Ipad/Iphone
Öppna Inställningar och välj din webbläsare (t ex Safari eller Chrome), välj sedan "Rensa historik och webbplatsdata" På Android el liknande Öppna webbläsaren (t ex Chrome), tryck "Mer" till höger om adressfältet, där finns "Inställningar". Välj "Integritet" och "Rensa webbinformation".

Den "röda" dn-appen
Öppna Inställningar och välj din webbläsare (t ex Safari eller Chrome), välj sedan "Rensa historik och webbplatsdata"

Om du fortfarande har problem med att spara kryss kan du prova radera appen från sin mobil/läsplatta och sedan installera den på nytt. Då kommer kryssen att sparas.

Fler artiklar inom Korsord

Kan jag ta en paus när jag löser korsord? Ifyllda bokstäver försvinner ibland Var hittar jag äldre korsord? Hur konstrueras korsorden i DN? Vad hände med Ord på ord? Är de digitala korsorden samma som i tidningen? Hur zoomar jag när jag löser korsord? Kan jag använda ett externt tangentbord till min surfplatta/padda? Hur skriver jag ut ett korsord? Hur rättar jag min korsordslösning? Vad hände med korsordsvinsterna? Har alla prenumeranter tillgång till digitala korsord? Varför kommer jag inte in på korsordssidan? Varför finns inte alla korsord från papperstidningen även i digitalt format? Kan en familjemedlem och jag lösa ett digitalt korsord samtidigt på varsin enhet? Hur fungerar DN:s digitala korsord? Tillbaka till frågor och svar