Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Leverans Vad innebär Postnords varannandagsutdelning för leveransen av DN?

Vad innebär Postnords varannandagsutdelning för leveransen av DN?

Informationen här nedan gäller endast dig som bor i ett område där Dagens Nyheter levereras med postutdelning (i de allra flesta områden i Sverige delas DN ut med tidningsbud).

I början av 2021 införde Postnord varannandagsutdelning i vissa områden. Från och med 1 februari får alla som har ett postnummer som börjar på 2 post varannan vardag.

För dig som bor i ett sådant område och har postutdelning av din 7-dagarsprenumeration på DN innebär det att utgåvorna samlas till leverans antingen två eller tre vardagar i veckan. Ena veckan leverans på tisdag och torsdag, nästkommande vecka på måndag, onsdag och fredag, sedan på två vardagar igen – och så vidare på samma sätt.

För helgprenumeranter med postutdelning blir det så att man ena veckan får fredagens tidning på fredagen, och lördagens och söndagens på tisdagen nästkommande vecka. Veckan därpå får man fredagens, lördagens och söndagens tidning på måndagen – och så vidare på samma sätt. Du kan hitta information om utdelningsdagar för specifika postnummer på följande länk: 
www.postnord.se/vara-verktyg/sok-utdelningsdag

Fler artiklar inom Leverans

Tidningsfria dagar 2021/2022 Vad innebär Postnords varannandagsutdelning för leveransen av DN? Hur vet jag om min tidning delas ut med bud eller post? Hur ser ni på miljöfrågorna inom produktion och distribution av DN? Var kan jag hitta tidigare nummer i PDF-format? På vilka orter trycks DN? Kan jag beställa en löpsedel av DN? Kan jag beställa en tidigare utgåva av DN? Varför har jag inte fått tv-bilagan? Vilka dagar levereras tv-bilagan? På vilka orter finns det endast postutdelning? Varför ligger min tidning utanför porten? Varför får jag lördagens och/eller söndagens tidning på måndagen? Tillbaka till frågor och svar