Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Prenumeration DN presentkort

DN presentkort

Hur köper jag ett presentkort på DN?
Presentkort på Dagens Nyheter kan beställas via dn.se/presentkort .

Efter att du har valt vilken typ av prenumeration du vill ge bort skickar vi en värdekod till mejladressen som du angett vid beställningen.

Värdekoden löses sedan in via dn.se/vardekod av personen som fått gåvan.
Hur länge är värdekoden giltig?
Presentkortet gäller i ett år efter inköpsdatumet.

Jag har redan en prenumeration, kan jag fortfarande använda presentkortet jag fått?

Om den som har fått presentkortet redan har en prenumeration ber vi er kontakta oss på dn.se/kundservice.

Om koden inte fungerar
Kontrollera så att du har skrivit in rätt siffror och bokstäver i kodfältet. Om du har fortsatta problem med koden, kontakta oss på dn.se/kundservice.

Fler artiklar inom Prenumeration

+Allt FAQ - gemensamt inlogg Varför har ni höjt priset för papperstidningen? När höjs priset? Vad händer med filmklubbens nyhetsbrev? Hur länge är filmkoden från Triart giltig? Vad händer med mina befintliga biobiljetter och/eller SF Anytime-filmkoder när filmklubben läggs ner? Vad hände med filmklubben? Utlandsprenumeration Hur skaffar jag en prenumeration om jag bor utomlands? Hur fungerar familjekonton? Var tecknar jag en prenumeration? DN presentkort Hur säger jag upp min prenumeration? Hur ändrar jag mina personliga uppgifter? Vad ingår i min prenumeration? Vad betyder "Du har ett pågående ärende"? Vilka sorters prenumerationer finns det? Hur uppgraderar jag min prenumeration? Tillbaka till frågor och svar