Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Prenumeration Vad hände med filmklubben?

Vad hände med filmklubben?

Tyvärr har vi beslutat att lägga ned prenumerationspaketet filmklubben. Detta beror på att intresset för paketet varit betydligt mindre än vi hoppats, vilket tyvärr gör att det blivit för mycket administration och arbetsinsatser som läggs på ett alltför litet projekt.

Det går inte längre att skaffa nya prenumerationer på filmklubben. Befintliga filmklubbsprenumeranter återgår från den första debitering som sker efter den 1 december till en prenumeration på DN Digital eller papperstidningen.

Fler artiklar inom Prenumeration

+Allt FAQ - gemensamt inlogg Varför har ni höjt priset för papperstidningen? När höjs priset? Vad händer med filmklubbens nyhetsbrev? Hur länge är filmkoden från Triart giltig? Vad händer med mina befintliga biobiljetter och/eller SF Anytime-filmkoder när filmklubben läggs ner? Vad hände med filmklubben? Utlandsprenumeration Hur skaffar jag en prenumeration om jag bor utomlands? Hur fungerar familjekonton? Var tecknar jag en prenumeration? DN presentkort Hur säger jag upp min prenumeration? Hur ändrar jag mina personliga uppgifter? Vad ingår i min prenumeration? Vad betyder "Du har ett pågående ärende"? Vilka sorters prenumerationer finns det? Hur uppgraderar jag min prenumeration? Tillbaka till frågor och svar