Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Prenumeration FAQ - gemensamt inlogg

FAQ - gemensamt inlogg

Hur fungerar den gemensamma inloggningen för Expressen och DN?
Från och med den 21 november 2022 har du som prenumerant samma inloggningsuppgifter på både Expressen och Dagens Nyheter. Det kommer fortfarande att vara två olika prenumerationer, men du loggar in med samma lösenord och mejladress på båda tidningarna.

Vad händer om jag haft olika lösenord till mitt konto på DN respektive Expressen?
Om du tidigare haft olika lösenord för respektive tidning får du automatiskt något av dessa lösenord på ditt gemensamma konto. Är du osäker på vilket lösenord som gäller kan du återställa det enkelt på dn.se/glomtlosenord eller https://login.expressen.se/forgot-password.

Vad händer om jag byter lösenordet på min ena prenumeration?
Om du byter ditt lösenord till den ena tidningen kommer även det andra lösenordet att bytas automatiskt. Du kommer från och med 21 november inte att kunna ha olika lösenord på Expressen och DN knutna till samma mejladress.

Ingår Arcy i det gemensamma inloggningssystemet?
Ja, även konton på Arcy ingår.

Fler artiklar inom Prenumeration

FAQ - gemensamt inlogg Varför har ni höjt priset för papperstidningen? När höjs priset? Vad händer med filmklubbens nyhetsbrev? Hur länge är filmkoden från Triart giltig? Vad händer med mina befintliga biobiljetter och/eller SF Anytime-filmkoder när filmklubben läggs ner? Vad hände med filmklubben? Utlandsprenumeration Hur skaffar jag en prenumeration om jag bor utomlands? Hur fungerar familjekonton? Var tecknar jag en prenumeration? DN presentkort Hur säger jag upp min prenumeration? Hur ändrar jag mina personliga uppgifter? Vad ingår i min prenumeration? Vad betyder "Du har ett pågående ärende"? Vilka sorters prenumerationer finns det? Hur uppgraderar jag min prenumeration? Tillbaka till frågor och svar