Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Prenumeration FAQ - gemensamt inlogg

FAQ - gemensamt inlogg


Hur fungerar den gemensamma inloggningen för Expressen, DN och lokaltidningarna?
Nu har du som prenumerant samma inloggningsuppgifter på både Expressen, Dagens Nyheter och lokaltidningarna som ingår i Bonnier News Local.
Det kommer fortfarande att vara olika prenumerationer, men du loggar in med samma lösenord och mejladress på samtliga tidningar.

Vad händer om jag haft olika lösenord till mitt konto på DN, Expressen respektive lokaltidningarna?
Om du tidigare haft olika lösenord för respektive tidning får du automatiskt något av dessa lösenord på ditt gemensamma konto. Är du osäker på vilket lösenord som gäller kan du återställa det enkelt på dn.se/glomtlosenord eller https://login.expressen.se/forgot-password respektive https://kundservice.bonniernewslocal.se/

Vad händer om jag byter lösenordet på min ena prenumeration?
Om du byter ditt lösenord till den ena tidningen kommer även det andra lösenordet att bytas automatiskt. Du kommer från och med 18 januari inte att kunna ha olika lösenord på Expressen, DN och lokaltidningarna knutna till samma mejladress.

Ingår Arcy i det gemensamma inloggningssystemet?
Ja, även konton på Arcy ingår.

Fler artiklar inom Prenumeration

Utlandsprenumeration Vad ingår i min prenumeration? +Allt Hur uppgraderar jag min prenumeration? Hur fungerar familjekonton? Hur skaffar jag en prenumeration om jag bor utomlands? FAQ - gemensamt inlogg Var tecknar jag en prenumeration? DN presentkort Hur säger jag upp min prenumeration? Hur ändrar jag mina personliga uppgifter? Vad betyder "Du har ett pågående ärende"? Vilka sorters prenumerationer finns det? Tillbaka till frågor och svar