Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Prenumeration När höjs priset?

När höjs priset?

När höjs priset?

Priset höjs från och med den 1 oktober 2022 för befintliga prenumeranter (med autogirodragning den 27 september eftersom vi tillämpar förskottsbetalning). För nya prenumeranter höjdes det den 23 augusti.
Om du har ett rabatterat pris gäller det under den period som är avtalad sedan tidigare. När den perioden sedan är slut kommer priset att ändras till det nya ordinarie priset.

Fler artiklar inom Prenumeration

+Allt FAQ - gemensamt inlogg Varför har ni höjt priset för papperstidningen? När höjs priset? Vad händer med filmklubbens nyhetsbrev? Hur länge är filmkoden från Triart giltig? Vad händer med mina befintliga biobiljetter och/eller SF Anytime-filmkoder när filmklubben läggs ner? Vad hände med filmklubben? Utlandsprenumeration Hur skaffar jag en prenumeration om jag bor utomlands? Hur fungerar familjekonton? Var tecknar jag en prenumeration? DN presentkort Hur säger jag upp min prenumeration? Hur ändrar jag mina personliga uppgifter? Vad ingår i min prenumeration? Vad betyder "Du har ett pågående ärende"? Vilka sorters prenumerationer finns det? Hur uppgraderar jag min prenumeration? Tillbaka till frågor och svar