Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Uppehåll, adressändring och felanmälan Vad kostar det att göra ett uppehåll?

Vad kostar det att göra ett uppehåll?

När du gör ett uppehåll betalar du för din prenumeration under en karensperiod som omfattar de första 30 dagarna av uppehållet. Den digitala tillgången ingår under hela din uppehållsperiod. Uppehållet måste omfatta minst fyra dagar.

Karensperioden räknas per kalendermånad. För en helgprenumeration (3-dagarsprenumeration) betalar du därför under ditt uppehåll för motsvarande 12 dagar med tidningen, och för en söndagsprenumeration för motsvarande 4 dagar med tidningen.

Fler artiklar inom Uppehåll, adressändring och felanmälan

Hur gör jag ett uppehåll? Hur gör jag en adressändring? Kostar det något att adressändra? Hur gör jag en felanmälan/reklamation av tidningen? Varför ändras mina valda datum? Varför kan jag bara välja de 5 senaste utdelningsdagarna när jag gör en reklamation? Får jag någon ersättning när jag har gjort en felanmälan? Hur många dagar tar det innan min adressändring börjar gälla? Kostar det något att ta med min tidning till lantstället? Har jag kvar DN digitalt om jag gör ett uppehåll? Vad kostar det att göra ett uppehåll? Tillbaka till frågor och svar