Vi har förtydligat hur vi hanterar personuppgifter och cookies.
Frågor & Svar Våra vanligaste frågor Varning för bluffmejl om bitcoin

Varning för bluffmejl om bitcoin

DN har under våren avslöjat den kriminella verksamheten bakom så kallade "bitcoinbedrägerier" med löften om snabb tillväxt genom sparande i kryptovalutan bitcoin. Den senaste tiden har även antalet mejlutskick från bedragarna ökat kraftigt. Mejlen ger i rubrikerna sken av att komma från etablerade medier. Även DN:s namn har använts: ett antal läsare och prenumeranter har de senaste veckorna rapporterat in att de fått suspekta mejl som lockar till stora förtjänster. DN varnar nu läsarna för bluffmejlen.
– DN ger aldrig rekommendationer när det gäller investeringar. Ser man sådana med DN som avsändare så kan man vara säker på att det är en bluff, säger DN:s chefredaktör Peter Wolodarski.

Den som vill rapportera mejlen eller annonserna till DN, för vidare anmälan, kan göra det till mejladressen bluffannons@dn.se .

Fler artiklar inom Våra vanligaste frågor

+Allt Kostar det något att ta med min tidning till lantstället? Hur fungerar autogiro? Vad gör jag om jag har glömt mitt lösenord? Var tecknar jag en prenumeration? Kan jag ta en paus när jag löser korsord? Ifyllda bokstäver försvinner ibland Hur rensar jag cookies och cache? Hur gör jag en felanmälan/reklamation av tidningen? Är ert papper miljömärkt? Var hittar jag mina fakturor? Varning för bluffmejl om bitcoin Hur hittar jag mitt prenumerationsintyg? Hur gör jag ett uppehåll? Tillbaka till frågor och svar